בבירדי ניתן למצוא מגוון רחב ביותר של סוגי כשות הנותן מענה לכל סוגי הבירה שתחפצו לבשל.
על מנת לשמור על איכויותיו של הכשות, אנחנו בבירדי מקפידים על הטיפול במוצר, החל מאופן ההובלה ביבוא דרך האחסנה וכלה באריזה, שמתבצע בתנאים מיוחדים ותוך שימוש בחומרי אריזה מיוחדים המעכבים תהליכים הפוגעים בכשות.
הכשות תורם לבירה מרירות המאזנת את מתיקות הלתת, בשומת מרעננת ויכולת שימור מסוימת.
עדויות ראשונות לשימוש בכשות בבירה קיימות מהמאה ה- 11 למרות שהצמח היה ידוע בתכונותיו מאות שנים קודם. לפני השימוש בכשות השתמשו מבשלי הבירה בתערובות צמחי תבלין על מנת להעניק לבירה מרירות.
קיימים עשרות זני כשות השונים זה מזה ברמת המרירות, בטעם ובבשומת. מתוכם קבוצה אחת של זנים נקראת "אציליים", ארבעה זנים אלה הם: Hallertau Mittlefruh, Tettnanger, Spalt, Saaz הגדלים במרכז אירופה. כמו בענבים, הקרקע עליה גדל הכשות משפיעה רבות על תכונותיו ולכן רק זני כשות, הגדלים באזור על שמו נקרא הזן, יכולים להיקרא "אציליים".
כופתיות הכשות מגיעות באריזה סטנדרטית של 30 גר'
Hops are the flowers of the hop plant Humulus lupulus.
They are also used for various purposes in other beverages and herbal medicine.
Hops are used extensively in brewing for their antibacterial effect that favors the activity of brewer's yeast over less desirable microorganisms and for many purported benefits, including balancing the sweetness of the malt with bitterness, contributing a variety of desirable flavors and aromas.
Historically, traditional herb combinations for beers were believed to have been abandoned when beers made with hops were noticed to be less prone to spoilage
There are around 100 varieties in commercial use around the world, and considerably more in development/trials.
Standard pack is 30 grs
|