הבירה, הינה חלק בלתי נפרד מתרבות הצריכה העולמית. לראיה, ניתן לומר בוודאות כי לא נוכל למצוא מסעדה או בר בלי בירה. הערך המוסף בצוות מלצרים ומוזגים בעל ידע בתחום הבירה על סגנונותיה ומותגיה הוא עצום. אין חולק, כי הפגנת ידע ושליטה מקצועית, יש בהן תרומה של ממש הן למוניטין העסק והן להכנסותיו.
סדנאות הדרכה לעובדים
"בירדי" מציעים סדנאות הדרכה לעובדים, במקום עבודתם, אשר יעניקו להם את הידע הנדרש כדי להביא את הלקוח לטעום יותר, ולסייע לו להתאים את הבירה המושלמת לטעמו האישי.
צוות שיוכל להכווין את הלקוח תוך מתן הסבר מקצועי אודות הבירות האלכוהוליות יותר שבתפריט, המתוקות יותר או המרירות יותר – יסייע משמעותית בהעלאת אחוז המכירות וזאת תוך מתן חוויה ייחודית ללקוח.
בניית תפריט בירה והתאמת בירה לאוכל
ב"בירדי" מציעים גם סיוע בבניית תפריט בירה שיותאם לקהל הלקוחות או לקונספט שנבחר על ידי המקום וייעוץ בהתאמת הבירה שבתפריט למנות שמציע המקום. מסרים כמו יוקרה, פשטות או גיוון אפשר להעביר גם באמצעות תפריט הבירה.
חיבור עם ספקי בירה
ל"בירדי" המרכז המקצועי המוביל בארץ לבירה, קשרים ענפים עם מיטב יבואני הבירה, ויצרני בירת הבוטיק בישראל כך שהחיבור בין בעלי המסעדות והברים ליבואנים והספקים הינו ישיר וקל.
צרו איתנו קשר לתאום פגישת היכרות ללא התחייבות
הייעוץ ניתן על ידי סומלייה בירה מוסמך, בעל הסמכה אירופאית ואמריקאית.