לתת קרמל הוא לתת שעבר קרמליזציה של הסוכרים, לאחר שלב ההנבטה.
הלתת נקלה לאחר מכן בטמפרטורות גבוהות שהעניקו לו את צבעו, ככל שטמפ' הקליה גבוהה יותר כך כהה יותר צבע הלתת.
לעיתים נקרא לתת הקרמל, לתת קריסטל.
עקב הקליה בטמפרטורה הגבוהה אין ללתת הקרמל כוח אנזימטי ולכן אינו יכול לשמש כבסיס לבירה.
הכמות בקילוגרמים שלמים, לכמויות שונות אנא ציינו בהערות להזמנה או צרו איתנו קשר.
"Caramel" Malts are produced by caramelization of the sugars in the green malt and roasting it afterwards.
By using roasting drums rather than kilns the caramel malts are more accurate in colors.
Caramel malts are often called crystal malts and due to the high roasting temperatures they have no diastatic power.
All quantities are in 1 Kg. Units, for other quantities please fill in order remarks or call us.
|