גירסת All Grain
לתת
4.3 ק"ג Weyermann® Pale Ale Malt
0.4 ק"ג Weyermann® CaraMunich® type 3
0.2 ק"ג ®Weyermann® CaraAroma
כשות
30 גר' כשות למרירות למשך 60 דקות
15 גר' כשות גרמני ארומטי למשך 5 דקות
שמרים
שקית שמרי לאגר
Mashing
60 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3
בישול:
60 דקות
תסיסה
בטמפ' של 20 - 24 מעלות במשך שבוע וחצי.
Steam Beer
סגנון בירה אופייני למבשלות החוף המערבי בארה"ב, המותג הידוע ביותר הוא של מבשלת Ancor
זוהי בירת לאגר בצבע נחושת המותססת בטמפרטורות שמרי אייל.