דף הבית >> מתכונים >> בירה >> Steam Beer

גירסת All Grain

לתת
4.3 ק"ג Weyermann
® Pale Ale Malt
0.4 ק"ג Weyermann® CaraMunich® type 3
0.2 ק"ג
®Weyermann® CaraAroma

כשות
30 גר' כשות למרירות למשך 60 דקות
15 גר' כשות גרמני ארומטי למשך 5 דקות


שמרים
שקית שמרי לאגר 

Mashing
60 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3

 

גירסת רכז

לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר

0.4 ק"ג  Weyermann® CaraMunich® type 3
0.2 ק"ג   
®Weyermann® CaraAroma
 
כשות
30 גר' כשות למרירות למשך 60 דקות
30 גר' כשות גרמני ארומטי למשך 5 דקות


שמרים
שקית שמרי לאגר 
בישול:
60 דקות

תסיסה
בטמפ' של 20 - 24  מעלות במשך שבוע וחצי.

 
Steam Beer
סגנון בירה אופייני למבשלות החוף המערבי בארה"ב, המותג הידוע ביותר הוא של מבשלת Ancor
זוהי בירת לאגר בצבע נחושת המותססת בטמפרטורות שמרי אייל.