גירסת All Grain
לתת
2.5 ק"ג Weyermann® Pale Ale Malt
0.5 ק"ג Weyermann® Wheat Malt
1.5 ק"ג Weyermann® Barke® Pilsner Malt
0.1 ק"ג Weyermann® Melanoidin Malt
0.1 ק"ג Weyermann® Acidulated Malt
0.4 ק"ג Flaked Oats
כשות
30 גר' כשות למרירות כ- AA5% למשך 45 דקות
30 גר' כשות Citra למשך 1 דקה
30 גר' כשות Amarillo למשך 1 דקה
30 גר' כשות Azaca למשך 1 דקה
30 גר' כשות Citra למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Citra למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 3 ימים Dry Hopping
שמרים
שקית שמרים מסוג Safale S-04 או ווינדזור
Mashing
60 דק' בטמפ' 68 מעלות יחס מים לתת 1:2.5
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.3 ק"ג Weyermann® Barke® Pilsner Malt
0.5 ק"ג Wheat MaltWeyermann®
0.1 ק"ג Weyermann® Melanoidin
0.1 ק"ג Weyermann® Acidulated Malt
0.4 ק"ג Flaked Oats
כשות
30 גר' כשות למרירות כ- AA5% למשך 45 דקות
30 גר' כשות Citra למשך 1 דקה
30 גר' כשות Amarillo למשך 1 דקה
30 גר' כשות Azaca למשך 1 דקה
30 גר' כשות Citra למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 7 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Citra למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Amarillo למשך 3 ימים Dry Hopping
30 גר' כשות Azaca למשך 3 ימים Dry Hopping
שמרים
שקית שמרים מסוג Safale S-04 או ווינדזור
בישול:
60 דקות
תסיסה
בטמפ' אידאלית של 20 - 22 מעלות במשך 10 ימים.
NEIPA
בירת IPA עם דגש חזק על ארומות וטעמי כשות ומרירות נמוכה