דף הבית >> מתכונים >> בירה >> American IPA
 

גירסת All Grain

לתת

7.5 ק"ג Weyermann® Pilsener Malt 
0.40 ק"ג 
Weyermann® Melanoidin Malt 
0.30 ק"ג  Weyermann® CaraAmber® Malt
0.30 ק"ג Weyermann® Carapils® Malt

כשות
30 גר' כשות ברמת מרירות גבוהה למשך 60 דקות
30 גר' כשות אמריקאי 
ארומטי למשך 15 דקות
מומלץ:
30 גר' כשות אמריקאי ארומטי למשך 5 דקות

שמרים
שקית שמרים אמריקאיים נוטינגהם או Safale US-05

Mashing
60 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3

 

גירסת רכז

לתת
4.5 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.40 ק"ג 
Weyermann® Melanoidin Malt 
0.30 ק"ג  Weyermann® CaraAmber® Malt
0.30 ק"ג Weyermann® Carapils® Malt

כשות
30 גר' כשות ברמת מרירות גבוהה למשך 60 דקות
30 גר' כשות אמריקאי 
ארומטי למשך 15 דקות
מומלץ:
30 גר' כשות אמריקאי ארומטי למשך 5 דקות


שמרים
שקית שמרים אמריקאיים נוטינגהם או Safale US-05
בישול: 60 דקות

תסיסה: טמפרטורה של 18 - 20 מעלות.

עקב כמות הסוכרים הגבוהה והטמפרטורה, התסיסה יכולה להיות יותר משבוע.

 
American I.P.A

בירת אייל בעלת מרירות גבוהה וארומה כשותית חזקה עם צבע זהוב ואחוז אלכוהול גבוה.