חפש
דף הבית
אודות
צור קשר
Русский
קורסים מקצועיים
מקיף - קורס מורחב לבישול בירה
'All Grain' - קורס לבישול בירה בשיטת All Grain.
'מתקדם' - קורס למבשלי בירה בעלי ניסיון
סדנת טעמי לוואי
'אחד על אחד' - קורס פרטי לבישול בירה
בירדי קואוצ'ינג
מפגשי מיקוד
חנות
סדנאות ואירועים
סדנת אתגר חושית חווייתית
סדנת טעימת כוסות בירה
סדנת טעימות בירה
בישול וטעימת בירה
סדנת טעימת כוסות יין
סדנת נקניקיות ובירה
סדנת מבוא לעולם הגבנות
ייעוץ
ייעוץ למסעדות וברים על ידי סומלייה בירה מוסמך
ייעוץ למבשלות בירה
בירדי בתקשורת
מאמרים
המלצות
מתכונים
מי אנחנו
פודקאסט
בירה ובישול בירה בבית Beer & Homebrewing
ערכות חומרים - המתכונים שלנו
גרעיני לתת - Malts
לתת בסיס Brewing Malts
לתת קרמל Caramel Malts
לתת קלוי Roasted Malts
שמרים יבשים - Dry Yeasts
כשות - Hops
סוכרים ורכזים Sugars & Extracts
תבלינים ותוספים Spices & Flavorings
ציוד להכנת בירה ביתית Homebrewing Equipment
מדידה ובדיקה Measuring and Testing
סדרת מפגשי מיקוד
נקניקים, נקניקיות ובשרים Charcuterie
וויסקי, כהילים וזיקוק Whisky & Distiling
דף הבית
>>
מתכונים
>>
בירה
>> American Pale Ale
גירסת All Grain
לתת
5 ק"ג Weyermann
®
Pale Ale Malt
0.3 ק"ג Weyermann
®
CaraMunich
®
type 2
0.3 ק"ג
®
CaraPils
כשות
30 גר' כשות למרירות כ- 5% אלפא למשך 60 דקות
מומלץ:
30 גר' כשות אמריקאי לארומה למשך 5 דקות
שמרים
שקית שמרי אייל אמריקאים יבשים
Mashing
60 דק' בטמפ' 65 מעלות יחס מים לתת 1:3
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.20 ק"ג Weyermann
®
CaraMunich
®
type 2
0.30 ק"ג
®
Weyermann
®
CaraPils
כשות
30 גר' כשות למרירות כ- 5% אלפא למשך 60 דקות
מומלץ:
30 גר' כשות אמריקאי לארומה למשך 5 דקות
שמרים
שקית שמרי אייל אמריקאים יבשים
בישול
:
60 דקות
תסיסה
בטמפ' של כ- 20 מעלות במשך עשרה ימים.
American Pale Ale
אייל בהיר אמריקאי עם ארומה כשותית, הדרית, מודגשת ומרעננת ואחוז אלכוהול בינוני