2 ק"ג חזה בקר מס' 3 לנוזל הכבישה:
30 גר' תערובת תיבול לקורנדביף של בירדי. 120 גר' מלח גס
50 גר' סוכר חום
5 גר' מלח שימור "כיור 6%" כבישה:
מרתיחים בסיר חצי ליטר מים עם כל חומרי הכבישה למעט מלח השימור ומבשלים 5 דק'
מורידים מהאש, מוסיפים ליטר מים וקרח ומביאים לטמפרטורת החדר, מוסיפים את מלח השימור ומערבבים.
במיכל זכוכית או פלסטיק, משקעים את הבשר בנוזל הכבישה ומניחים משקולת מעל הבשר על מנת שיהיה מכוסה כולו בנוזל.
לזירוז זמן ההשרייה אפשר להזריק מנוזל הכבישה לנתח הבשר.
מכסים ומעבירים למקרר למשך שבוע. בישול:
לאחר שבוע מעבירים את הבשר לסיר עם מים נקיים ומוסיפים כף מתערובת התיבול.
מרתיחים, מקטינים את האש ומבשלים במשך כשלוש שעות או עד שהבשר מתרכך.
אפשר להוסיף לבישול ירקות שורש (גזר, סלרי, תפו"א) מקררים ופורסים לפרוסות דקות.