חפש
דף הבית
אודות
צור קשר
Русский
קורסים מקצועיים
מקיף - קורס מורחב לבישול בירה
'All Grain' - קורס לבישול בירה בשיטת All Grain.
'מתקדם' - קורס למבשלי בירה בעלי ניסיון
סדנת טעמי לוואי
'אחד על אחד' - קורס פרטי לבישול בירה
בירדי קואוצ'ינג
מפגשי מיקוד
חנות
סדנאות ואירועים
סדנת אתגר חושית חווייתית
סדנת טעימת כוסות בירה
סדנת טעימות בירה
בישול וטעימת בירה
סדנת טעימת כוסות יין
סדנת נקניקיות ובירה
סדנת מבוא לעולם הגבנות
ייעוץ
ייעוץ למסעדות וברים על ידי סומלייה בירה מוסמך
ייעוץ למבשלות בירה
בירדי בתקשורת
מאמרים
המלצות
מתכונים
מי אנחנו
פודקאסט
בירה ובישול בירה בבית Beer & Homebrewing
ערכות חומרים - המתכונים שלנו
גרעיני לתת - Malts
לתת בסיס Brewing Malts
לתת קרמל Caramel Malts
לתת קלוי Roasted Malts
שמרים יבשים - Dry Yeasts
כשות - Hops
סוכרים ורכזים Sugars & Extracts
תבלינים ותוספים Spices & Flavorings
ציוד להכנת בירה ביתית Homebrewing Equipment
מדידה ובדיקה Measuring and Testing
סדרת מפגשי מיקוד
נקניקים, נקניקיות ובשרים Charcuterie
וויסקי, כהילים וזיקוק Whisky & Distiling
דף הבית
>>
בירדי בתקשורת
>> סומלייה הבירה הראשונים בארץ
ת
רימו להם: סומלייה בירה
הבירולוגים גלית וגדי דבירי סיימו לא מזמן את הלימודים באקדמיה לבירה במינכן וחזרו ארצה עם דיפלומה של סומלייה בירה. לצד הידע הרב שרכשו, הם חזרו גם עם לא מעט תובנות לגבי תעשיית הבירה המקומית…
לחצו לקריאה
אבישי תנעמי, אתר סנהדרינק, 7 בדצמבר 2017