שרקוטרי (Charcuterie) היא אומנות הכנת נקניקיות ונקניקים, עישון, ייבוש ושימור בשרים. אומנות השרקוטרי התפתחה בימים של טרום קירור ונועדה, בתחילה, לשימור הבשר לתקופות שונות ללא אמצעי קירור. בעולם של ימינו כאשר אנחנו מוקפים בחומרים משמרים, משפרי טעם ומראה, שאינם טבעיים, הכנת נקניקיות, ייבוש, עישון ושימור בשרים בבית אינה רק הנאה מחדוות היצירה, אלא גם דרך לשלוט על החומרים בהם משתמשים ולוודא שרק דברים טובים יהיו בהם. בסדנה נלמד להכין ונכין נקניקיות, כרוב כבוש פרוביוטי, לחמניות מיוחדות ונלמד עקרונות ייבוש וכבישת בשרים. בסיום הסדנה "נפתח שולחן" עם הנקניקיות שהכנו לצד טעימות של בירות מיוחדות ועוד הפתעות. כתבו על סדנת הנקניקיות שלנו בוואלה.
עלות למשתתף 295ש"ח.
לפרטים נוספים ניתן לפנות אלינו בטלפון 03-6822978
הרשמה טלפונית או דרך ההלינק https://www.funzing.com/sd/46KMvw מספר המקומות מוגבל.