חפש
דף הבית
אודות
צור קשר
Русский
קורסים מקצועיים
מקיף - קורס מורחב לבישול בירה
'All Grain' - קורס לבישול בירה בשיטת All Grain.
'מתקדם' - קורס למבשלי בירה בעלי ניסיון
סדנת טעמי לוואי
'אחד על אחד' - קורס פרטי לבישול בירה
בירדי קואוצ'ינג
מפגשי מיקוד
חנות
סדנאות ואירועים
סדנת אתגר חושית חווייתית
סדנת טעימת כוסות בירה
סדנת טעימות בירה
בישול וטעימת בירה
סדנת טעימת כוסות יין
סדנת נקניקיות ובירה
סדנת מבוא לעולם הגבנות
ייעוץ
ייעוץ למסעדות וברים על ידי סומלייה בירה מוסמך
ייעוץ למבשלות בירה
בירדי בתקשורת
מאמרים
המלצות
מתכונים
מי אנחנו
פודקאסט
בירה ובישול בירה בבית Beer & Homebrewing
ערכות חומרים - המתכונים שלנו
גרעיני לתת - Malts
לתת בסיס Brewing Malts
לתת קרמל Caramel Malts
לתת קלוי Roasted Malts
שמרים יבשים - Dry Yeasts
כשות - Hops
סוכרים ורכזים Sugars & Extracts
תבלינים ותוספים Spices & Flavorings
ציוד להכנת בירה ביתית Homebrewing Equipment
מדידה ובדיקה Measuring and Testing
סדרת מפגשי מיקוד
נקניקים, נקניקיות ובשרים Charcuterie
וויסקי, כהילים וזיקוק Whisky & Distiling
דף הבית
>>
וויסקי, כהילים וזיקוק Whisky & Distiling
>> סדנת זיקוק
סדנת זיקוק
סדנת זיקוק
מחיר באתר:
1,250.00
זמן אספקה:
כמות:
תאריך הסדנה:
14.11, 21.11, 28.11, 5.12,
₪0.00
תיאור מוצר:
סדנה בת ארבעה מפגשים ללימוד סודות הזיקוק הביתי.
הלימוד תיאורטי ומעשי באמצעות הדגמת כל תהליך הזיקוק:
הכנת התירוש לתסיסת השמרים
תסיסת התירוש ויצירת הווש.
זיקוק האלכוהול מהווש תוך הקפדה על עבודה בטוחה.
הסדנה תתקיים בבירדי בתל אביב, במפגש האחרון יערך ביקור במזקקה.
את הסדנה יעביר צביקה גרינר, בעל תואר שני בביוטכנולוגיה ודוקטורנט בביוכימיה ממכון וויצמן למדע.
משתתפי הסדנה יהנו מחברות במועדון הלקוחות של בירדי המעניק צבירת הנחה בגובה 5% על הרכישות בחנות.
הסדנה תיפתח במינימום של 6 משתתפים.
אולי תתעניין גם ב: