גירסת All Grain
לתת
5 ק"ג Weyermann® Barke Pilsner Malt
0.5 ק"ג CaraHellWeyermann®
כשות
30 גר' כשות כ- 7% חומצות אלפא למשך 60 דקות
30 גר' כשות אצילי אירופאי למשך 10 דקות
שמרים
שקית שמרי לאגר
Mashing
15 דק' בטמפ' 63 מעלות יחס מים לתת 1:2.5
45 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3.2.
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.5 ק"ג CaraHellWeyermann®
כשות
30 גר' כשות כ- 7% חומצות אלפא למשך 60 דקות
30 גר' כשות אצילי אירופאי למשך 10 דקות
שמרים
שקית שמרי לאגר
בישול: 60 דקות
תסיסה: טמפ' של 10 עד 12 מעלות למשך כשבועיים
מנוחת דיאצטיל למשך כ- 24 שעות בטמפ' של כ- 20 מעלות.
ביקבוק והבשלה במשך כחודש בטמפ' של כ- 5 מעלות.
לאגר בהיר
בירת לאגר אירופאית בהירה וקלה. כ- 5% אלכוהול.