גירסת All Grain
לתת
6 ק"ג Weyermann® Pilsner Malt
0.5 ק"ג Weyermann® Pale Wheat
0.5 ק"ג Weyermann® Melanoidin Malt
0.25 ק"ג ®Weyermann® CaraHell
0.1 ק"ג ®Weyermann® Special W
תוספים
1 ק"ג סוכר בלגי גבישי (Candy Sugar)
כשות
30 גר' כשות אירופאי למרירות כ- 7% - 5% אלפא,
למשך 60 דקות
30 גר' כשות אירופאי לארומה למשך 5 דקות
שמרים
שקית שמרי בירה יבשים לבירה בלגית
Mashing
30 דק' בטמפ' 60 מעלות יחס מים לתת 1:2.5
15 דק' בטמפ' 65 מעלות יחס מים לתת 1:3.
15 דק' בטמפ' 72 מעלות.
גירסת רכז
לתת
4.5 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.4 ק"ג Weyermann® Pale Wheat
0.25 ק"ג Weyermann® Melanoidin Malt
0.25 ק"ג ®Weyermann® CaraHell
0.1 ק"ג ®Weyermann® Special W
תוספים
1 ק"ג סוכר בלגי גבישי (Candy Sugar)
כשות
30 גר' כשות אירופאי למרירות כ- 7% - 5% אלפא,
למשך 60 דקות
30 גר' כשות אירופאי לארומה למשך 5 דקות
שמרים
שקית שמרי בירה יבשים לבירה בלגית
בישול: 60 דקות
תסיסה בטמ' של כ- 24 מעלות
הבשלה בטמפ' של כ- 30 מעלות.
עקב כמות הסוכרים הגבוהה התסיסה יכולה להיות יותר משבוע.
טריפל בלגי
בירת מנזרים בלגית זהובה וחזקה באלכוהול !!
פירותית עם ארומה כשותית מעודנת.