גירסת All Grain
לתת
1.5 ק"ג Weyermann® Munich Malt # 2
3.5 ק"ג Weyermann® Pale Ale Malt
0.2 ק"ג ®Weyermann® CaraAroma
0.05 ק"ג Weyermann® CaraWheat
כשות
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי למשך 60 דקות
ניתן להוסיף:
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי ארומטי למשך 5 דקות
שמרים
שמרי אייל אנגליים או אמריקאיים
Mashing
טמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3.
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.55 ק"ג Weyermann® Pale ale malt
0.2 ק"ג Weyermann® Munich # 2 malt
0.2 ק"ג Weyermann® CaraAroma® malt
0.05 ק"ג Weyermann® Carawheat® malt
כשות
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי למשך 60 דקות
ניתן להוסיף:
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי ארומטי למשך 15 דקות
שמרים
שמרי אייל אנגליים / אמריקאיים
בישול: 60 דקות
תסיסה: טמפ' אידאלית של 22 מעלות
אייל ענברי Amber Ale
בירת אייל בצבע ענברי עם 5% אלכוהול.