גירסת All Grain

לתת
1.5 ק"ג
Weyermann® Munich Malt # 2 
3.5 ק"ג Weyermann® Pale Ale Malt    
0.2 ק"ג
®Weyermann® CaraAroma
0.05 ק"ג Weyermann® CaraWheat  

כשות
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי למשך 60 דקות
ניתן להוסיף:
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי ארומטי  למשך 5 דקות

שמרים
שמרי אייל אנגליים או אמריקאיים

Mashing
טמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3.

 

גירסת רכז

לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.55 ק"ג Weyermann® Pale ale malt
0.2 ק"ג
Weyermann® Munich # 2 malt 
0.2 ק"ג Weyermann® CaraAroma® malt 
0.05 ק"ג Weyermann® Carawheat® malt 

כשות
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי למשך 60 דקות
ניתן להוסיף:
30 גר' כשות אמריקאי / אנגלי ארומטי למשך 15 דקות

שמרים
שמרי אייל אנגליים / אמריקאיים
בישול: 60 דקות

תסיסה: טמפ' אידאלית של 22 מעלות

 
אייל ענברי Amber Ale

בירת אייל בצבע ענברי עם 5% אלכוהול.