שם: ארדינגר Alkoholfrei (ללא אלכוהול)
אבא ואמא: ארדינגר ווייסבראו
סנדקים: י.ד. עסקים
משפחה: בירת חיטה ללא אלכוהול
גיאוגרפיה: ארדינג, גרמניה.
חוזק: לא יותר מ- 0.4% אלכוהול
מה אומר המומחה: בירה ללא אלכוהול מבוססת על לתת חיטה ושעורה. הבירה עוברת תהליך תסיסה מאוד קצר כך שלא נוצר אלכוהול ונשמרים טעמי התירוש לפני שהופך לבירה עם אלכוהול.
צבע הבירה זהוב צלול עם ראש קצף לבן בוהק ומאוד יציב. מכיוון שתהליך התסיסה קצר מאוד הבירה משמרת את מתיקות הלתת, מרירות הכשות מאוד עדינה ויותר עשבונית מאשר בבירה שעברה תסיסה מלאה. חווית השתייה היא בהחלט חווית שתייה של בירה גם במראה וגם בטעם. הבירה מרעננת, טעימה ומעל הכל היא ללא אלכוהול כך שגם הנהג התורן יוכל ליהנות מחווית השתייה בצוותא.
בקצרה: ללכת בלי (אלכוהול) ולהרגיש עם (בירה).
מה אומרים השכנים: ואללה, זו בירה, בלי להסתבך עם ינשופים.
קולינריה: תתאים מאוד לשילוב בויניגרט לסלט או לשתיה ליד בשרים צלויים.
המחיר: 25 קלוריות ל- 100 מ"ל. 8 ₪ לבקבוק 330 מ"ל.
גדי דבירי gad@beer-d.co.il