עברית  |  русский  |  
תמונות ממסיבת פורים 2010  |  קורס מקיף לבישול בירה  |  הוראות הכנה לקיט  |  סמואל אדאמס לונגשוט  |  הזמנת תוויות לבקבוקי בירה בעיצוב עצמי  |  תמונות מאתגר הסטאוט 2010  |  


 
 

אחרי שראינו כמה חובבי בירה מסתובבים באופן חשוד עם סיגר בפה (או לפחות בכיס) התחלנו לחשוד בחובבי הבירה, שתמיד ידענו שהם חבר'ה שמחים ועליזים, שהם גם קצת נהנתנים, החלטנו לערוך ניסוי ולבדוק את הנושא מקרוב, האם באמת יש משהו בשילוב של בירה וסיגרים.

על מנת להוציא את המחקר אל הפועל חברנו לגדי לוי סמנכ"ל חברת אש-לי יבואני סיגרים וטבק שבחר בשבילנו סיגר מתאים למפגש של כשעתיים. אנחנו בבירדי, כמובן, דאגנו למספר סוגי בירה שונים ומיוחדים, לצורך בדיקת ההתאמה, בעזרתו האדיבה של לירון מחברת רדקס (שהסתבר שגם הוא חובב לא קטן של סיגרים) הבירות נבחרו בעוצמות טעם שונות על מנת לבדוק מי מהן תתאים יותר ומי פחות.

כ- 20 שפני ניסיון מתחום הסיגרים ומתחום הבירה נאספו בבירדי לערב שכולו עשן ובירה.

ענני העשן והבירות המיוחדות הפילו מהר מאוד מחיצות וחיברו אנשים שעד לפני דקות היו זרים לגמרי.

אפשר לומר שהיה ערב שכולו הנאה צרופה.

סיקור מורחב על הערב, הסיגר שנבחר, סוגי הבירות והתוצאות ניתן לקרוא בכתבה שכתבנו בגליון מאי 2009 של מגזין יין וגורמה.

 

 
 
 
 

להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח




בניית אתרים - לייבסיטי