גירסת All Grain
לתת
5.5 ק"ג Weyermann® Premium Pilsner Malt
0.2 ק"ג Weyermann® Dark Wheat
0.1 ק"ג Weyermann® CaraRed®
0.1 ק"ג Weyermann® CaraAmber®
0.2 ק"ג Weyermann® Special W®
0.1 ק"ג Weyermann® Carafa® Special type 1
כשות
30 גר' כשות אירופאי למשך 60 דקות
תבלינים (10 דקות אחרונות של הבישול)
30 גר' גרגירי כוסברה כתושים
15 גר' קליפות תפוז מריר מיובשות
1 ק"ג סוכר חום / סוכר ג'אגרי / סוכר בלגי
שמרים
שקית שמרי בירה בלגיים
Mashing
60 דק' בטמפ' 69 מעלות יחס מים לתת 1:2.5
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר
0.25 ק"ג Weyermann® Dark Wheat
0.25 ק"ג Weyermann® CaraRed®
0.25 ק"ג Weyermann® Special W®
0.2 ק"ג Weyermann® Carafa® Special type 1
0.05 ®Weyermann Abbey Malt
כשות
30 גר' כשות אירופאי למשך 60 דקות
תבלינים (10 דקות אחרונות של הבישול)
30 גר' גרגירי כוסברה כתושים
15 גר' קליפות תפוז מריר מיובשות
1 ק"ג סוכר חום / סוכר ג'אגרי / סוכר בלגי
שמרים
שקית שמרי בירה בלגיים
בישול:
60 דקות
תסיסה
בטמפ' של 24 מעלות במשך שבוע.
דאבל בלגי Belgian Dubbel
בירת מנזרים בלגית מתובלת, כהה ועשירה עם כ- 7.5% אלכוהול