דף הבית >> אפיית לחם ומאפים אחרים Breadmaking >> גלוטן חיטה Wheat Gluten
 
גלוטן חיטה Wheat Gluten
מחיר באתר:  0.00  
זמן אספקה:
כמות:
משקל weight:



תיאור מוצר:

 


גלוטן הוא חלק מחלבון החיטה.
הגלוטן אחראי ליצירת "רשת הגלוטן" שתפקידה הוא לספוח מים ולכלוא את הפחמן הדו חמצני שמשתחרר על ידי השמרים בזמן התפיחה.
הגלוטן חשוב מאוד בהכנה של לחם לקבלת כיכר תפוח ויפה.
קמחים שאינם לבנים (קמח מלא, שיפון, כפרי וכד') מכילים כמות נמוכה של גלוטן ולכן ייתכן ויהיה צורך להוסיף גלוטן על מנת לייצר תפיחה טובה.
הוספה של גלוטן מומלצת גם בעת הכנת לחמים עם תוספת של אגוזים, גרעינים או פירות על מנת לתמוך בהם שלא ישקעו.
את הגלוטן יש להוסיף עד לרמה של 10% ממשקל הקמחים במתכון.
 


 
Gluten is a protein composite found in wheat and related grains.
It gives elasticity to dough, helping it rise and keep its shape and often gives the final product a chewy texture.
Gluten, when dried and milled to a powder and added to ordinary flour dough, improves a dough's ability to rise and increases the bread's structural stability and chewiness.
 



אולי תתעניין גם ב:
קמח לתת שיפון אדום לא פעיל Non Diastatic Red Rye Malt Powder
קמח לתת שיפון אדום לא פעיל Non Diastatic Red Rye Malt Powder

הכנת בירה וקולינריה ביתית
מבשלת בירה ביתית
מחיר  13.50    
קמח לתת שיפון שחור לא פעיל Non Diastatic Black Rye Malt Powder


הכנת בירה וקולינריה ביתית
מבשלת בירה ביתית
מחיר  13.50    
קמח לתת שעורה פעיל Diastatic Barley Malt Powder
קמח לתת שעורה פעיל Diastatic Barley Malt Powder

הכנת בירה וקולינריה ביתית
מבשלת בירה ביתית
מחיר  13.50