דף הבית >> מתכונים >> בירה >> בלונד אייל
בלונד אייל

תיאור:

בירת אייל בהירה עם אחוזי אלכוהול לא גבוהים קלילה ונעימה.
יכולה לשמש כבסיס טוב להוספת פירות.

לתת:
4.5 ק"ג Pale Ale של Weyermann
® (בעבודה עם רכז, להחליף ב- 3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר)
230 גרם CaraHell
®
230 גרם CaraRed®


כשות:
30 גרם כשות מסוג  Hallertau Mittelfruh 4.5% למשך 60 דקות
15 גרם כשות מסוג Hallertau Mittelfruh
4.5% למשך 10 דקות
15 גרם כשות מסוג Hallertau Mittelfruh 4.5% בתסיסה שנייה.

שמרים:
שקית שמרים יבשים Us-05 של Fermentis

Mashing
60 דקות בטמפרטורה של 66 מעלות

תסיסה:
שבוע בטמפרטורה של 19 מעלות
להעביר לתסיסה שניה למשך שבועיים בטמפרטורה של 13 מעלות.