בלונד אייל
תיאור:
בירת אייל בהירה עם אחוזי אלכוהול לא גבוהים קלילה ונעימה.
יכולה לשמש כבסיס טוב להוספת פירות.
לתת:
4.5 ק"ג Pale Ale של Weyermann® (בעבודה עם רכז, להחליף ב- 3 ק"ג רכז לתת נוזלי בהיר+ 540 גר' פייל אייל)
230 גרם CaraHell®
230 גרם CaraRed®
כשות:
30 גרם כשות מסוג Hallertau Mittelfruh 4.5% למשך 60 דקות
15 גרם כשות מסוג Hallertau Mittelfruh 4.5% למשך 10 דקות
15 גרם כשות מסוג Hallertau Mittelfruh 4.5% בתסיסה שנייה.
שמרים:
שקית שמרים יבשים S-33 של Fermentis
Mashing
60 דקות בטמפרטורה של 66 מעלות
תסיסה:
שבוע בטמפרטורה של 19 מעלות
להעביר לתסיסה שניה למשך שבועיים בטמפרטורה של 13 מעלות.