דף הבית >> מתכונים >> בירה >> בירת חיטה גרמנית

גירסת All Grain

לתת
3.2 ק"ג
Weyermann® Pale Wheat Malt
1.8 ק"ג
Weyermann® Pilsener Malt
0.25 ק"ג
Weyermann® CaraHell
0.10 ק"ג Weyermann® Acidulated Malt


כשות
30 גר' כשות מסוג Tettnang 4.2% למשך 60 דקות

שמרים
שקית שמרים מסוג Fermentis WB-06
או Lallemand Munich

Mashing
60 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:2.5

 

גירסת רכז

לתת
3 ק"ג רכז לתת חיטה בהיר
0.4 ק"ג Weyermann® Pale Wheat Malt
0.4 ק"ג Weyermann® Pilsener Malt
0.2 ק"ג Weyermann® CaraHell



כשות
30 גר' כשות מסוג Tettnang 4.2% למשך 60 דקות

שמרים
שקית שמרים מסוג Fermentis WB-06
או Lallemand Munich


 
בישול: 60 דקות

תסיסה: שבוע בטמפרטורה של 24 מעלות
בירת חיטה גרמנית Weissbier

בירת חיטה גרמנית בהירה ופירותית בעלת אחוז אלכוהול של כ- 5%