גירסת All Grain
לתת
3.2 ק"ג Weyermann® Pale Wheat Malt
1.8 ק"ג Weyermann® Pilsener Malt
0.25 ק"ג Weyermann® CaraHell
0.10 ק"ג Weyermann® Acidulated Malt
כשות
30 גר' כשות גרמני בעל מרירות נמוכה למשך 60 דקות
שמרים
שקית שמרים מסוג Fermentis WB-06
או Lallemand Munich
Mashing
60 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:2.5
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת חיטה בהיר
0.5 ק"ג Weyermann® Pale Wheat Malt
0.5 ק"ג Weyermann® Pilsener Malt
כשות
30 גר' כשות גרמני בעל מרירות נמוכה למשך 60 דקות
שמרים
שקית שמרים מסוג Fermentis WB-06
או Lallemand Munich
בישול: 60 דקות
תסיסה: שבוע בטמפרטורה של 24 מעלות
בירת חיטה גרמנית Weissbier
(Weyermann)
בירת חיטה גרמנית בהירה ופירותית בעלת אחוז אלכוהול של כ- 5%