גירסת All Grain
לתת
2 ק"ג Weyermann® Pilsener Malt
3 ק"ג Weyermann® Pale Wheat Malt
כשות
30 גר' כשות אירופאי למשך 60 דקות
תוספות
250 גר' דבש
25 גר' גרגירי כוסברה
25 גר' קליפות תפוז מריר
שמרים
שקית שמרי אייל
Mashing
15 דק' בטמפ' 63 מעלות יחס מים לתת 1:2.5
45 דק' בטמפ' 67 מעלות יחס מים לתת 1:3.2.
גירסת רכז
לתת
3 ק"ג רכז לתת בהיר
0.2 ק"ג Weyermann® Pilsner Malt
0.8 ק"ג Weyermann® Pale Wheat Malt
כשות
30 גר' כשות אירופאי למשך 60 דקות
תוספות
250 גר' דבש
25 גר' גרגירי כוסברה
25 גר' קליפות תפוז מריר
שמרים
שקית שמרי אייל
בישול: 60 דקות, דבש ותבלינים ברבע שעה האחרונה.
תסיסה: טמפ' של 25 מעלות ומעלה.
בירת חיטה בלגית
בירת חיטה בלגית מתובלת כ- 4.5% אלכוהול